Mibrasa

Rodoma 1–12 iš 24

Prekinis ženklas

Mibrasa: Aukščiausios kokybės kepimo įranga profesionaliai virtuvei

„Mibrasa“ yra pirmaujanti aukštos kokybės maisto ruošimo ant medžio anglies įrangos, skirtos geriausiems restoranų, kepyklėlių ir viešojo maitinimo įmonių kulinariniams kūriniams išgauti, gamintoja. Žinomi dėl novatoriško dizaino ir puikių eksploatacinių savybių, „Mibrasa“ gaminiai yra idealus pasirinkimas virėjams, norintiems sustiprinti skonį gaminant maistą ant medžio anglies. Nuo moderniausių anglių krosnelių iki universalių grilių - „Mibrasa“ siūlo įrangą, kuri užtikrina išskirtinius maisto gaminimo rezultatus ir nepakartojamą valgymo patirtį.

Kodėl verta rinktis „Mibrasa“ savo restoranui?
  1.  Autentiškas skonis: „Mibrasa“ maisto ruošimo ant medžio anglių įranga sukurta taip, kad patiekalai įgautų sodrų, dūmo skonį, kurį gali suteikti tik medžio anglis.
  2. Novatoriškas dizainas: Mibrasa“ gaminiai, kuriuose tradiciniai maisto gaminimo metodai derinami su šiuolaikinėmis technologijomis, pasižymi išskirtiniu našumu ir efektyvumu.
  3. Patvari konstrukcija: Iš aukštos kokybės medžiagų pagaminta „Mibrasa“ įranga atlaiko aukštus komercinių virtuvių reikalavimus.
  4. Energijos vartojimo efektyvumas: Mibrasa“ anglių krosnelės ir kepsninės sukonstruotos taip, kad optimaliai sunaudotų degalų, užtikrintų pastovią šilumą ir sumažintų eksploatacines išlaidas.
  5. Universalūs maisto ruošimo sprendimai: „Mibrasa“ siūlo įvairią įrangą, kuria galima kepti ant grotelių, skrudinti, skrudinti, kepti ir rūkyti, taip užtikrinant lankstumą kulinarinių metodų srityje.
Susipažinkite su „Mibrasa“ įrangos asortimentu
  • Krosnelės su medžio anglimis: naujoviškos krosnelės, kuriose galima tiksliai reguliuoti temperatūrą ir naudotis įvairiomis kepimo galimybėmis.

  • Medžio anglių kepsninės: Keptuvės: tvirtos kepsninės, kuriose mėsa, jūros gėrybės ir daržovės puikiai iškepa ir įgauna dūmo skonį.
    Robatayaki kepsninės: Tradicinės japoniško stiliaus kepsninės, skirtos autentiškam „robata“ kepimui.

  • Priedai ir įrankiai: Svarbiausi priedai ir įrankiai, skirti „Mibrasa“ įrangos funkcionalumui ir efektyvumui padidinti.

  • Pakeiskite savo virtuvę naudodami išskirtinę „Mibrasa“ maisto ruošimo ant medžio anglies įrangą ir pradžiuginkite savo svečius nepakartojamais ant medžio anglies kepamų patiekalų skoniais. Pasitikėkite „Mibrasa“ kokybe, patikimumu ir naujovėmis, reikalingomis jūsų kulinariniams pasiūlymams pagerinti ir virtuvės veiklai supaprastinti.

Kategorijos:

Šaldymo įranga (515)

Indų plovimo įranga (42)

Maisto gamybos įranga (219)

Vakuumatoriai, pakavimo įranga (25)

Kepimo ir virimo įranga (797)

Maisto išdavimo įranga (28)

Kebabinių įranga (50)

Picerijų įranga (106)

Įranga gėrimams (33)

Renginių įranga (72)

Produktai:

Rikiuoti pagal:

Filtravimas:

Nerandate norimos prekės?

Susiekite ir padėsime rasti norimas prekes.



    Profesionali virtuvė – svarbiausia maitinimo įstaigos dalis.

    Profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.Tinkamai pasirinkta virtuvės įranga padės patogiai bei kokybiškai dirbti, sutaupyti laiko ir lėšų. Kaip tai padaryti patarsime mes, pasiūlydami optimaliausius ir būtent Jūsų virtuvei tinkamiausius maisto gamybos įrenginių variantus.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Platus pramoninių virtuvės prietaisų pasirinkimas.

    Prekiaujame patikimų gamintojų maisto gamybos įrenginiais visoje Lietuvoje. Siūlome konvekcines krosnis, virykles, šaldytuvus, kebabų kepimo grilius, kontaktinius grilius, tešlos maišykles ir daugeliu kitų įrenginių.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Restoranų virtuvės įranga – esame pasiruošę Jums padėti.

    Nesvarbu ar planuojate atsidaryti užkandinę, restoraną ar valgyklą, kartu su UAB „Intertechnika“ rasite tinkamiausius sprendimus savo virtuvei. Rengiame maitinimo įstaigų virtuvės technologinius projektus, kurių pagalba ne tik gausite maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimą, bet ir suprasite išdėstymą erdvėje bei galėsite tinkamai pasirinkti virtuvės, baro įrangą.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Profesionalios virtuvės išdėstymo pagrindai

    Apsvarstykite galimybę organizuoti savo komercinę virtuvę į skirtingas stotis, kad sukurtumėte supaprastintą procesą nuo pradžios iki pabaigos. Nors yra daug būdų, kaip išdėstyti virtuvę, turėtumėte pabandyti įtraukti šias keturias pagrindines stotis:

    Paruošimo ir kepimo stotis – čia darysite viską nuo maišymo ir pjaustymo iki kočiojimo ir minkymo. Tai reiškia, kad turėtų būti pakankamai vietos stalui, darbo stalai, kriauklės ir patogus daiktų saugojimas. Stalo įrankius laikykite blokuose, dėtuvėse arba magnetinėse juostelėse, o pjaustymo lenteles, dubenėlius, prieskonius ir sausus ingredientus laikykite ant atvirų lentynų.

    Karšta stotis – Šioje zonoje turėtų būti visa jūsų maisto ruošimo įranga, pvz., gruzdintuvės, grotelės, viryklės ir šildytuvai. Laikant šiuos įrenginius atskiroje erdvėje, ne tik supaprastinamas gaminimo procesas, bet ir išvengsite riebalų apnašų bei karščio susidėvėjimo indaplovėms ir šaldymo įrenginiams.

    Šaldymo stotis – zonoje turėtų būti jūsų šaldiklis ir šaldytuvai, nesvarbu, ar jie yra įeinami, ar rankiniai. Įsitikinkite, kad ši zona yra nedideliu atstumu nuo karštosios pusės įrangos. Jei jie yra per arti, dėl karščio jūsų šaldymo įrenginiai gali veikti netinkamoje temperatūroje. Be to, tai padidina galimybę susikaupti dideliems riebalams, kurie gali pažeisti kondensatoriaus ritinius.

    Valymo stotis – ši vieta turėtų būti skirta indams, puodams, keptuvėms ir indams valyti. Natūralu, kad erdvėje turėtų būti kelios kriauklės ir indaplovės, taip pat lentynos, kuriose tilptų viskas – nuo ​​šveitimo pagalvėlių ir šepečių iki muilo ir ploviklių.

    Priklausomai nuo jos dydžio, jūsų virtuvėje gali būti pridėta kitų mažų stočių. Apsvarstykite skirtas vietas desertams, salotoms ir lėkštėms, kad darbas būtų dar sklandesnis ir efektyvesnis. Taip pat galite padalyti ruošimo ir kepimo stotis į dvi zonas, jei turite daugiau vietos.

    Sutvarkykite savo šaldymo įrenginius

    Kalbant apie komercinės virtuvės organizavimą, turbūt svarbiausias patarimas yra daiktų laikymas šaldymo įrenginiuose. Elementų išdėstymo būdas ne tik pagerina įrenginių efektyvumą, bet ir pagerina visų ingredientų bei gėrimų šviežumą ir tarnavimo laiką. Pvz., stačius masines prekes maždaug 4–6 colių atstumu vienas nuo kito, galite pagerinti cirkuliaciją ir padėti pašalinti karštąsias vietas savo šaldymo įrenginiuose.

    Šaldymo įranga

    Kokybiška pramoninė šaldymo įranga maitinimo verslui. Siūlome kokybiškus aukštos klasės gamintojų šaldymo įrenginius už prieinamą kainą Jūsų verslui. Pramoniniai šaldytuvai, pramoniniai šaldikliai, šaldomi stalai, ledo generatoriai, šaldomos vitrinos, smūginiai šaldikliai, baro šaldytuvai, ingredientų vitrinos, gėrimų šaldytuvai, suši vitrinos, saladetės, vitrininiai šaldomi stalai.

    Parinksime, patarsime Jums labiausiai tinkančią šaldymo įrangą Jūsų verslui.

    Mūsų siūloma barų, restoranų, valgyklų įranga aukštos kokybės ir atitinkanti visus techninius reikalavimus.

    Indų plovimo įranga

    Profesionali indų plovimo įranga restoranams, barams, kavinėms ir valgykloms. Žinomų gamintojų prekės už prieinama kainą. Siūlome pramonines indaploves, kupolines indaploves, pobarines indaploves, pobarines stiklo indaploves, virtuvės reikmenų indaploves, tunelines indaploves, vandens minkštintojus visoms maitinimo įstaigoms.

    Pramoninės indaplovės nepakeičiamos pagalbininkės maitinimo įstaigų virtuvėje. Greitas indų plovimas paspartins virtuvės darbo našumą, išlaikys aukščiausias švaros bei higienos normas.

    Mūsų siūloma restoranų įranga aukštos kokybės ir atitinkanti visus reikiamus reikalavimus.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Kebabinių įranga.

    Profesionali kebabų įranga kebabams gaminti. Siūlome kokybišką kebabinių įrangą greito maisto užkandinėms. Mūsų siūlomame asortimente rasite visą įrangą kebabams, lavašams, burgeriams gaminti. Dujiniai kebabų griliai, elektriniai kebabų griliai, kebabų mėsos pjaustymo peiliai, gruzdintuvės, kontaktiniai griliai už prieinamą kainą.

    Mes siūlome Potis gamintojo kebabų kepimo įrangą. Mūsų siūloma įranga palengvins ir pagreitins Jūsų darba virtuvėje.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Picerijų įrangą.

    Profesionali picerijos įranga picoms gaminti. Siūlome kokybišką kepimo įrangą picoms gaminti. Galime pasiūlyti visą picerijos įrangą už prieinamą kainą. Profesionalios picų krosnys, šaldomi picų stalai, šaldomos ingredientų vitrinos, tešlos kočioklės, picų tešlos maišyklės.

    Pasiūlysime tinkamiausius įrenginius Jūsų picerijos verslui.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Rinkitės restoranų virtuvės įrangos profesionalus

    Restorano virtuvės projektavimas ir įrengimas

    Projektuojame ir montuojame restoranų virtuvės įrangą, išrenkame labiausiai tinkama įrangą Jūsų verslui.