Picų krosnys

Kategorijos:
Produktai:

Rikiuoti pagal:

Filtravimas:

GMG elektrinė picų krosnis su kildinimo spinta PFN 10570-2M

8248,00  + PVM (21%)
Gamintojas GMG, Vokietija
Matmenys 149x110x194cm
Vidiniai matmenys 2 x 105x70x15cm
Temperatūra +50°C iki +400°C
Galingumas 2 x 8kW
Fazės (Ph) Trifazė
Įtampa 400V
Tipas Elektra
Talpa 6 x Ø 35cm
Kildinimo spintos matmenys 149x93x90cm
Kildinimo spintos galingumas 3kW
Kameros 2
Svoris (kg) 500kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +

*Atskirai reguliuojama viršutinės ir apatinės kameros kaitra.
*Receptų saugojimas.

GMG elektrinė picų krosnis su kildinimo spinta PFN 10570-1M

5387,00  + PVM (21%)
Gamintojas GMG, Vokietija
Matmenys 149x110x156cm
Vidiniai matmenys 105x70x15cm
Temperatūra +50°C iki +400°C
Galingumas 8kW
Fazės (Ph) Trifazė
Įtampa 400V
Tipas Elektra
Talpa 6 x Ø 35cm
Kildinimo spintos matmenys 149x93x90cm
Kildinimo spintos galingumas 3kW
Kameros 1
Svoris (kg) 320kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +

*Atskirai reguliuojama viršutinės ir apatinės kameros kaitra.
*Receptų saugojimas.

GMG dujinė konvejerinė picų krosnis COG-81100

12033,00  + PVM (21%)
Gamintojas GMG, Vokietija
Matmenys 1545x2005x755mm
Kepimo kameros matmenys 855x1025x87mm
Konvejerio diržo ilgis 810mm
Galingumas 27kW
Vidutinis energijos suvartojimas 2m³ per val.
Tipas Dujos
Talpa Ø 30cm (250gr.)
Našumas 135 picos per val.
Svoris (kg) 335kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +

GMG elektrinė konvejerinė picų krosnis COE-81100

11632,00  + PVM (21%)
Gamintojas GMG, Vokietija
Matmenys 1545x2005x755mm
Kepimo kameros matmenys 855x1025x87mm
Konvejerio diržo ilgis 810mm
Galingumas 27kW
Vidutinis energijos suvartojimas 12-13kW per val.
Tipas Elektra
Talpa Ø 30cm (250gr.)
Našumas 135 picos per val.
Svoris (kg) 335kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +

GMG dujinė konvejerinė picų krosnis COG-61090

9542,00  + PVM (21%)
Gamintojas GMG, Vokietija
Matmenys 1218x1957x570mm
Kepimo kameros matmenys 655x915x87mm
Konvejerio diržo ilgis 610mm
Galingumas 15kW
Vidutinis energijos suvartojimas 0,65 m³ per val.
Tipas Dujos
Talpa Ø 30cm (250gr.)
Našumas 90 picų per val.
Svoris (kg) 242kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +

GMG elektrinė konvejerinė picų krosnis COE-61090

8965,00  + PVM (21%)
Gamintojas GMG, Vokietija
Matmenys 1218x1957x570mm
Kepimo kameros matmenys 655x915x87mm
Konvejerio diržo ilgis 610mm
Galingumas 20kW
Vidutinis energijos suvartojimas 8-10kW per val.
Tipas Elektra
Talpa Ø 30cm (250gr.)
Našumas 90 picų per val.
Svoris (kg) 242kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +

GMG dujinė konvejerinė picų krosnis COG-46070

6781,00  + PVM (21%)
Gamintojas GMG, Vokietija
Matmenys 1043x1710x450mm
Kepimo kameros matmenys 486x710x77mm
Konvejerio diržo ilgis 455mm
Galingumas 13kW
Vidutinis energijos suvartojimas 0,65 m³ per val.
Tipas Dujos
Talpa Ø 30cm (250gr.)
Našumas 40 picų per val.
Svoris (kg) 154kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +

GMG elektrinė konvejerinė picų krosnis COE-46070

6444,00  + PVM (21%)
Gamintojas GMG, Vokietija
Matmenys 1043x1710x450mm
Kepimo kameros matmenys 486x710x77mm
Konvejerio diržo ilgis 455mm
Galingumas 10kW
Vidutinis energijos suvartojimas 5-6kW per val.
Tipas Elektra
Talpa Ø 30cm (250gr.)
Našumas 40 picų per val.
Svoris (kg) 154kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +

Nerandate norimos prekės?

Susiekite ir padėsime rasti norimas prekes.



    Profesionali virtuvė – svarbiausia maitinimo įstaigos dalis.

    Profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.Tinkamai pasirinkta virtuvės įranga padės patogiai bei kokybiškai dirbti, sutaupyti laiko ir lėšų. Kaip tai padaryti patarsime mes, pasiūlydami optimaliausius ir būtent Jūsų virtuvei tinkamiausius maisto gamybos įrenginių variantus.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Platus pramoninių virtuvės prietaisų pasirinkimas.

    Prekiaujame patikimų gamintojų maisto gamybos įrenginiais visoje Lietuvoje. Siūlome konvekcines krosnis, virykles, šaldytuvus, kebabų kepimo grilius, kontaktinius grilius, tešlos maišykles ir daugeliu kitų įrenginių.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Restoranų virtuvės įranga – esame pasiruošę Jums padėti.

    Nesvarbu ar planuojate atsidaryti užkandinę, restoraną ar valgyklą, kartu su UAB „Intertechnika“ rasite tinkamiausius sprendimus savo virtuvei. Rengiame maitinimo įstaigų virtuvės technologinius projektus, kurių pagalba ne tik gausite maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimą, bet ir suprasite išdėstymą erdvėje bei galėsite tinkamai pasirinkti virtuvės, baro įrangą.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Profesionalios virtuvės išdėstymo pagrindai

    Apsvarstykite galimybę organizuoti savo komercinę virtuvę į skirtingas stotis, kad sukurtumėte supaprastintą procesą nuo pradžios iki pabaigos. Nors yra daug būdų, kaip išdėstyti virtuvę, turėtumėte pabandyti įtraukti šias keturias pagrindines stotis:

    Paruošimo ir kepimo stotis – čia darysite viską nuo maišymo ir pjaustymo iki kočiojimo ir minkymo. Tai reiškia, kad turėtų būti pakankamai vietos stalui, darbo stalai, kriauklės ir patogus daiktų saugojimas. Stalo įrankius laikykite blokuose, dėtuvėse arba magnetinėse juostelėse, o pjaustymo lenteles, dubenėlius, prieskonius ir sausus ingredientus laikykite ant atvirų lentynų.

    Karšta stotis – Šioje zonoje turėtų būti visa jūsų maisto ruošimo įranga, pvz., gruzdintuvės, grotelės, viryklės ir šildytuvai. Laikant šiuos įrenginius atskiroje erdvėje, ne tik supaprastinamas gaminimo procesas, bet ir išvengsite riebalų apnašų bei karščio susidėvėjimo indaplovėms ir šaldymo įrenginiams.

    Šaldymo stotis – zonoje turėtų būti jūsų šaldiklis ir šaldytuvai, nesvarbu, ar jie yra įeinami, ar rankiniai. Įsitikinkite, kad ši zona yra nedideliu atstumu nuo karštosios pusės įrangos. Jei jie yra per arti, dėl karščio jūsų šaldymo įrenginiai gali veikti netinkamoje temperatūroje. Be to, tai padidina galimybę susikaupti dideliems riebalams, kurie gali pažeisti kondensatoriaus ritinius.

    Valymo stotis – ši vieta turėtų būti skirta indams, puodams, keptuvėms ir indams valyti. Natūralu, kad erdvėje turėtų būti kelios kriauklės ir indaplovės, taip pat lentynos, kuriose tilptų viskas – nuo ​​šveitimo pagalvėlių ir šepečių iki muilo ir ploviklių.

    Priklausomai nuo jos dydžio, jūsų virtuvėje gali būti pridėta kitų mažų stočių. Apsvarstykite skirtas vietas desertams, salotoms ir lėkštėms, kad darbas būtų dar sklandesnis ir efektyvesnis. Taip pat galite padalyti ruošimo ir kepimo stotis į dvi zonas, jei turite daugiau vietos.

    Sutvarkykite savo šaldymo įrenginius

    Kalbant apie komercinės virtuvės organizavimą, turbūt svarbiausias patarimas yra daiktų laikymas šaldymo įrenginiuose. Elementų išdėstymo būdas ne tik pagerina įrenginių efektyvumą, bet ir pagerina visų ingredientų bei gėrimų šviežumą ir tarnavimo laiką. Pvz., stačius masines prekes maždaug 4–6 colių atstumu vienas nuo kito, galite pagerinti cirkuliaciją ir padėti pašalinti karštąsias vietas savo šaldymo įrenginiuose.

    Šaldymo įranga

    Kokybiška pramoninė šaldymo įranga maitinimo verslui. Siūlome kokybiškus aukštos klasės gamintojų šaldymo įrenginius už prieinamą kainą Jūsų verslui. Pramoniniai šaldytuvai, pramoniniai šaldikliai, šaldomi stalai, ledo generatoriai, šaldomos vitrinos, smūginiai šaldikliai, baro šaldytuvai, ingredientų vitrinos, gėrimų šaldytuvai, suši vitrinos, saladetės, vitrininiai šaldomi stalai.

    Parinksime, patarsime Jums labiausiai tinkančią šaldymo įrangą Jūsų verslui.

    Mūsų siūloma barų, restoranų, valgyklų įranga aukštos kokybės ir atitinkanti visus techninius reikalavimus.

    Indų plovimo įranga

    Profesionali indų plovimo įranga restoranams, barams, kavinėms ir valgykloms. Žinomų gamintojų prekės už prieinama kainą. Siūlome pramonines indaploves, kupolines indaploves, pobarines indaploves, pobarines stiklo indaploves, virtuvės reikmenų indaploves, tunelines indaploves, vandens minkštintojus visoms maitinimo įstaigoms.

    Pramoninės indaplovės nepakeičiamos pagalbininkės maitinimo įstaigų virtuvėje. Greitas indų plovimas paspartins virtuvės darbo našumą, išlaikys aukščiausias švaros bei higienos normas.

    Mūsų siūloma restoranų įranga aukštos kokybės ir atitinkanti visus reikiamus reikalavimus.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Kebabinių įranga.

    Profesionali kebabų įranga kebabams gaminti. Siūlome kokybišką kebabinių įrangą greito maisto užkandinėms. Mūsų siūlomame asortimente rasite visą įrangą kebabams, lavašams, burgeriams gaminti. Dujiniai kebabų griliai, elektriniai kebabų griliai, kebabų mėsos pjaustymo peiliai, gruzdintuvės, kontaktiniai griliai už prieinamą kainą.

    Mes siūlome Potis gamintojo kebabų kepimo įrangą. Mūsų siūloma įranga palengvins ir pagreitins Jūsų darba virtuvėje.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Picerijų įrangą.

    Profesionali picerijos įranga picoms gaminti. Siūlome kokybišką kepimo įrangą picoms gaminti. Galime pasiūlyti visą picerijos įrangą už prieinamą kainą. Profesionalios picų krosnys, šaldomi picų stalai, šaldomos ingredientų vitrinos, tešlos kočioklės, picų tešlos maišyklės.

    Pasiūlysime tinkamiausius įrenginius Jūsų picerijos verslui.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Rinkitės restoranų virtuvės įrangos profesionalus

    Restorano virtuvės projektavimas ir įrengimas

    Projektuojame ir montuojame restoranų virtuvės įrangą, išrenkame labiausiai tinkama įrangą Jūsų verslui.