Konditerinės konvekcinės krosnys

Kategorijos:
Produktai:

Rikiuoti pagal:

Filtravimas:

Mychef 16 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKE MAX MASTER

13432,00  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 893x1018x1923mm
Talpa 16 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Garai +30°C iki +130°C
Galingumas 34,7kW
Fazės(Ph) Trifazė
Įtampa(V) 400V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 240 prancūziškų batonų, 300 kruasanų
Programos 40
Kepimo etapai 3
Komplekte Vežimėlis 16 x 600×400
Atstumas tarp skardų 85mm
Ventiliatoriaus greitis 4
Svoris (kg) 311kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Automatinio išsiplovimo sistema +
Sausas kepimas +
Atvėsinimo sistema +
Greitas aušinimas +
USB jungtis +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Dvigubo garo įpurškimas +

*Greitesnis maisto gaminimas su išmania valdymo sistema, kuri reguliuoja ventiliatoriaus sukimosi kryptį.
*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 316L.
*Žemo slėgio technologija aktyviai šalinanti drėgmę iš kepimo kameros.
*Papildomi pasirinkimai:
Temperatūros stabilumo kontrolė (BME1640D, BME1640I)
Kairės pusės atidarymas (BME1600I, BME1640I)

Mychef 16 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis iBAKE MAX

16172,00  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 893x1018x1923mm
Talpa 16 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +300°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +300°C
Garai +30°C iki +130°C
Galingumas 34,7kW
Fazės(Ph) Trifazė
Įtampa(V) 400V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 300 prancūziškų batonų
Programos 400
Kepimo etapai 10
Komplekte Vežimėlis 16 x 600x400mm
Atstumas tarp skardų 85mm
Ventiliatoriaus greitis 6
Svoris (kg) 311kg
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
SmartBaking išmani kepimo sistema +
Sausas kepimas +
Liečiamas ekranas +
Atvėsinimo sistema +
Greitas aušinimas +
USB jungtis +
Termo adata +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Dvigubo garo įpurškimas +

*Integruota automatinė plovimo sistema (4 plovimo programos).
*Greitesnis maisto gaminimas su išmania valdymo sistema, kuri reguliuoja ventiliatoriaus sukimosi kryptį.
*NightWatch sistema automatiškai tęsianti gaminimą per naktį.
*Interaktyvi receptų knyga.
*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Mychef Cloud).
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 316L.
*Žemo slėgio technologija aktyviai šalinanti drėgmę iš kepimo kameros.
*Papildomi pasirinkimai:
Temperatūros stabilumo kontrolė (BIE1640D, BIE1640I)
Kairės pusės atidarymas (BIE1600I, BIE1640I)

Mychef 3 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKERSHOP AIR-S

2020,00  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 760x790x430mm
Talpa 3 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Galingumas 3,6kW
Fazės(Ph) Vienfazė
Įtampa(V) 230V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 45 prancūziški batonai, 144 kruasanai
Programos 40
Kepimo etapai 3
Atstumas tarp skardų 75mm
Ventiliatoriaus greitis 2
Svoris (kg) 45kg
Durelių atidarymas Šoninis
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Sausas kepimas +
Automatinis itin greitas pašildymas +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Drėkinimo sistema +

*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.
*Papildomi pasirinkimai:
Kairės pusės atidarymas (BSS3100I)

Mychef 3 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKERSHOP AIR-S

1878,40  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 760x790x430mm
Talpa 3 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Galingumas 3,6kW
Fazės(Ph) Vienfazė
Įtampa(V) 230V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 45 prancūziški batonai, 144 kruasanai
Programos 40
Kepimo etapai 3
Atstumas tarp skardų 75mm
Ventiliatoriaus greitis 2
Svoris (kg) 45kg
Durelių atidarymas Iš viršaus
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Sausas kepimas +
Automatinis itin greitas pašildymas +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Drėkinimo sistema +

*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.

Mychef 3 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKERSHOP AIR-S

1427,20  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 620x690x430mm
Talpa 3 x 460x330mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Galingumas 3,6kW
Fazės(Ph) Vienfazė
Įtampa(V) 230V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 72 kruasanai
Programos 40
Kepimo etapai 3
Atstumas tarp skardų 75mm
Ventiliatoriaus greitis 2
Svoris (kg) 39kg
Durelių atidarymas Iš viršaus
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Sausas kepimas +
Automatinis itin greitas pašildymas +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Drėkinimo sistema +

*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.

Mychef 4 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKE MASTER

3752,00  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 760x785x750mm
Talpa 4 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Garai +30°C iki +130°C
Galingumas 7,3kW
Fazės(Ph) Trifazė
Įtampa(V) 400V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 60 prancūziškų batonų, 192 kruasanai
Programos 40
Kepimo etapai 3
Atstumas tarp skardų 85mm
Ventiliatoriaus greitis 4
Svoris (kg) 79kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Automatinio išsiplovimo sistema +
Sausas kepimas +
Atvėsinimo sistema +
Greitas aušinimas +
USB jungtis +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Dvigubo garo įpurškimas +

*Greitesnis maisto gaminimas su išmania valdymo sistema, kuri reguliuoja ventiliatoriaus sukimosi kryptį.
*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.
*Žemo slėgio technologija aktyviai šalinanti drėgmę iš kepimo kameros.
*Papildomi pasirinkimai:
Temperatūros stabilumo kontrolė (BME4140D, BME4140I)
Kairės pusės atidarymas (BME4100I, BME4140I)

Mychef 4 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKE PRO

3352,00  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 760x785x750mm
Talpa 10 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Garai +30°C iki +130°C
Galingumas 7,3kW
Fazės(Ph) Trifazė
Įtampa(V) 400V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 60 prancūziškų batonų, 192 kruasanai
Atstumas tarp skardų 85mm
Ventiliatoriaus greitis 2
Svoris (kg) 79kg
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Automatinio išsiplovimo sistema +
Sausas kepimas +
Atvėsinimo sistema +
Automatinis itin greitas aušinimas +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Dvigubo garo įpurškimas +

*Greitesnis maisto gaminimas su išmania valdymo sistema, kuri reguliuoja ventiliatoriaus sukimosi kryptį.
*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.
*Papildomi pasirinkimai:
Kairės pusės atidarymas (BCE4100I)

Mychef 4 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKERSHOP AIR-S

2388,00  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 760x760x522mm
Talpa 4 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Galingumas 6,3kW
Fazės(Ph) Trifazė
Įtampa(V) 400V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 60 prancūziški batonai, 192 kruasanai
Programos 40
Kepimo etapai 3
Atstumas tarp skardų 75mm
Ventiliatoriaus greitis 2
Svoris (kg) 58kg
Durelių atidarymas Šoninis
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Sausas kepimas +
Automatinis itin greitas pašildymas +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Drėkinimo sistema +

*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.
*Papildomi pasirinkimai:
Kairės pusės atidarymas (BSS4100I)

Mychef 4 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKERSHOP AIR-S

2189,60  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 760x760x522mm
Talpa 4 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Galingumas 6,3kW
Fazės(Ph) Trifazė
Įtampa(V) 400V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 60 prancūziški batonai, 192 kruasanai
Programos 40
Kepimo etapai 3
Atstumas tarp skardų 75mm
Ventiliatoriaus greitis 2
Svoris (kg) 58kg
Durelių atidarymas Iš viršaus
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Sausas kepimas +
Automatinis itin greitas pašildymas +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Drėkinimo sistema +

*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.

Mychef 4 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKERSHOP AIR-S

1764,00  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 620x690x522mm
Talpa 4 x 460x330mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Galingumas 3,6kW
Fazės(Ph) Vienfazė
Įtampa(V) 230V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 96 kruasanai
Programos 40
Kepimo etapai 3
Atstumas tarp skardų 75mm
Ventiliatoriaus greitis 2
Svoris (kg) 53kg
Durelių atidarymas Šoninis
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Sausas kepimas +
Automatinis itin greitas pašildymas +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Drėkinimo sistema +

*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.
*Papildomi pasirinkimai:
Kairės pusės atidarymas (BSS4300I)

Mychef 4 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis BAKERSHOP AIR-S

1543,20  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 620x690x522mm
Talpa 4 x 460x330mm
Konvekcija +30°C iki +260°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +260°C
Galingumas 3,6kW
Fazės(Ph) Vienfazė
Įtampa(V) 230V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 96 kruasanai
Programos 40
Kepimo etapai 3
Atstumas tarp skardų 75mm
Ventiliatoriaus greitis 2
Svoris (kg) 53kg
Durelių atidarymas Iš viršaus
Valdymas Skaitmeninis
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
Sausas kepimas +
Automatinis itin greitas pašildymas +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Drėkinimo sistema +

*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Cloud).
*Programuojama panelė.
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.

Mychef 4 skardų elektrinė konditerinė konvekcinė krosnis iBAKE

4472,00  + PVM (21%)
Gamintojas Mychef, Ispanija
Matmenys 760x800x750mm
Talpa 4 x 600x400mm
Konvekcija +30°C iki +280°C
Konvekcija+drėgmė +30°C iki +280°C
Garai +30°C iki +130°C
Galingumas 7,3kW
Fazės(Ph) Trifazė
Įtampa(V) 400V
Dažnis(Hz) 50-60
Našumas per valandą 60 prancūziškų batonų, 192 kruasanai
Programos 400
Kepimo etapai 10
Atstumas tarp skardų 85mm
Ventiliatoriaus greitis 4
Svoris (kg) 85kg
Pagaminta iš nerūdijančio plieno +
SmartBaking išmani kepimo sistema +
Sausas kepimas +
Liečiamas ekranas +
Atvėsinimo sistema +
Greitas aušinimas +
USB jungtis +
Termo adata +
Vidinė LED lempa +
Garsinis įspėjimas apie kepimo pabaigą +
Dvigubo garo įpurškimas +

*Integruota automatinė plovimo sistema (4 plovimo programos).
*Greitesnis maisto gaminimas su išmania valdymo sistema, kuri reguliuoja ventiliatoriaus sukimosi kryptį.
*NightWatch sistema automatiškai tęsianti gaminimą per naktį.
*Interaktyvi receptų knyga.
*Galima Wi-Fi jungtis (galimas prisijungimas su Mychef Cloud).
*Nerūdijančio plieno kepimo kamera AISI 304 18/10.
*Žemo slėgio technologija aktyviai šalinanti drėgmę iš kepimo kameros.
*Papildomi pasirinkimai:
Temperatūros stabilumo kontrolė (BIE4140D, BIE4140I)
Kairės pusės atidarymas (BIE4100I, BIE4140I)

Nerandate norimos prekės?

Susiekite ir padėsime rasti norimas prekes.



    Profesionali virtuvė – svarbiausia maitinimo įstaigos dalis.

    Profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.Tinkamai pasirinkta virtuvės įranga padės patogiai bei kokybiškai dirbti, sutaupyti laiko ir lėšų. Kaip tai padaryti patarsime mes, pasiūlydami optimaliausius ir būtent Jūsų virtuvei tinkamiausius maisto gamybos įrenginių variantus.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Platus pramoninių virtuvės prietaisų pasirinkimas.

    Prekiaujame patikimų gamintojų maisto gamybos įrenginiais visoje Lietuvoje. Siūlome konvekcines krosnis, virykles, šaldytuvus, kebabų kepimo grilius, kontaktinius grilius, tešlos maišykles ir daugeliu kitų įrenginių.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Restoranų virtuvės įranga – esame pasiruošę Jums padėti.

    Nesvarbu ar planuojate atsidaryti užkandinę, restoraną ar valgyklą, kartu su UAB „Intertechnika“ rasite tinkamiausius sprendimus savo virtuvei. Rengiame maitinimo įstaigų virtuvės technologinius projektus, kurių pagalba ne tik gausite maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimą, bet ir suprasite išdėstymą erdvėje bei galėsite tinkamai pasirinkti virtuvės, baro įrangą.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Profesionalios virtuvės išdėstymo pagrindai

    Apsvarstykite galimybę organizuoti savo komercinę virtuvę į skirtingas stotis, kad sukurtumėte supaprastintą procesą nuo pradžios iki pabaigos. Nors yra daug būdų, kaip išdėstyti virtuvę, turėtumėte pabandyti įtraukti šias keturias pagrindines stotis:

    Paruošimo ir kepimo stotis – čia darysite viską nuo maišymo ir pjaustymo iki kočiojimo ir minkymo. Tai reiškia, kad turėtų būti pakankamai vietos stalui, darbo stalai, kriauklės ir patogus daiktų saugojimas. Stalo įrankius laikykite blokuose, dėtuvėse arba magnetinėse juostelėse, o pjaustymo lenteles, dubenėlius, prieskonius ir sausus ingredientus laikykite ant atvirų lentynų.

    Karšta stotis – Šioje zonoje turėtų būti visa jūsų maisto ruošimo įranga, pvz., gruzdintuvės, grotelės, viryklės ir šildytuvai. Laikant šiuos įrenginius atskiroje erdvėje, ne tik supaprastinamas gaminimo procesas, bet ir išvengsite riebalų apnašų bei karščio susidėvėjimo indaplovėms ir šaldymo įrenginiams.

    Šaldymo stotis – zonoje turėtų būti jūsų šaldiklis ir šaldytuvai, nesvarbu, ar jie yra įeinami, ar rankiniai. Įsitikinkite, kad ši zona yra nedideliu atstumu nuo karštosios pusės įrangos. Jei jie yra per arti, dėl karščio jūsų šaldymo įrenginiai gali veikti netinkamoje temperatūroje. Be to, tai padidina galimybę susikaupti dideliems riebalams, kurie gali pažeisti kondensatoriaus ritinius.

    Valymo stotis – ši vieta turėtų būti skirta indams, puodams, keptuvėms ir indams valyti. Natūralu, kad erdvėje turėtų būti kelios kriauklės ir indaplovės, taip pat lentynos, kuriose tilptų viskas – nuo ​​šveitimo pagalvėlių ir šepečių iki muilo ir ploviklių.

    Priklausomai nuo jos dydžio, jūsų virtuvėje gali būti pridėta kitų mažų stočių. Apsvarstykite skirtas vietas desertams, salotoms ir lėkštėms, kad darbas būtų dar sklandesnis ir efektyvesnis. Taip pat galite padalyti ruošimo ir kepimo stotis į dvi zonas, jei turite daugiau vietos.

    Sutvarkykite savo šaldymo įrenginius

    Kalbant apie komercinės virtuvės organizavimą, turbūt svarbiausias patarimas yra daiktų laikymas šaldymo įrenginiuose. Elementų išdėstymo būdas ne tik pagerina įrenginių efektyvumą, bet ir pagerina visų ingredientų bei gėrimų šviežumą ir tarnavimo laiką. Pvz., stačius masines prekes maždaug 4–6 colių atstumu vienas nuo kito, galite pagerinti cirkuliaciją ir padėti pašalinti karštąsias vietas savo šaldymo įrenginiuose.

    Šaldymo įranga

    Kokybiška pramoninė šaldymo įranga maitinimo verslui. Siūlome kokybiškus aukštos klasės gamintojų šaldymo įrenginius už prieinamą kainą Jūsų verslui. Pramoniniai šaldytuvai, pramoniniai šaldikliai, šaldomi stalai, ledo generatoriai, šaldomos vitrinos, smūginiai šaldikliai, baro šaldytuvai, ingredientų vitrinos, gėrimų šaldytuvai, suši vitrinos, saladetės, vitrininiai šaldomi stalai.

    Parinksime, patarsime Jums labiausiai tinkančią šaldymo įrangą Jūsų verslui.

    Mūsų siūloma barų, restoranų, valgyklų įranga aukštos kokybės ir atitinkanti visus techninius reikalavimus.

    Indų plovimo įranga

    Profesionali indų plovimo įranga restoranams, barams, kavinėms ir valgykloms. Žinomų gamintojų prekės už prieinama kainą. Siūlome pramonines indaploves, kupolines indaploves, pobarines indaploves, pobarines stiklo indaploves, virtuvės reikmenų indaploves, tunelines indaploves, vandens minkštintojus visoms maitinimo įstaigoms.

    Pramoninės indaplovės nepakeičiamos pagalbininkės maitinimo įstaigų virtuvėje. Greitas indų plovimas paspartins virtuvės darbo našumą, išlaikys aukščiausias švaros bei higienos normas.

    Mūsų siūloma restoranų įranga aukštos kokybės ir atitinkanti visus reikiamus reikalavimus.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Kebabinių įranga.

    Profesionali kebabų įranga kebabams gaminti. Siūlome kokybišką kebabinių įrangą greito maisto užkandinėms. Mūsų siūlomame asortimente rasite visą įrangą kebabams, lavašams, burgeriams gaminti. Dujiniai kebabų griliai, elektriniai kebabų griliai, kebabų mėsos pjaustymo peiliai, gruzdintuvės, kontaktiniai griliai už prieinamą kainą.

    Mes siūlome Potis gamintojo kebabų kepimo įrangą. Mūsų siūloma įranga palengvins ir pagreitins Jūsų darba virtuvėje.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Picerijų įrangą.

    Profesionali picerijos įranga picoms gaminti. Siūlome kokybišką kepimo įrangą picoms gaminti. Galime pasiūlyti visą picerijos įrangą už prieinamą kainą. Profesionalios picų krosnys, šaldomi picų stalai, šaldomos ingredientų vitrinos, tešlos kočioklės, picų tešlos maišyklės.

    Pasiūlysime tinkamiausius įrenginius Jūsų picerijos verslui.

    Intertechnika – profesionali restoranų virtuvės technika ir įranga.

    Rinkitės restoranų virtuvės įrangos profesionalus

    Restorano virtuvės projektavimas ir įrengimas

    Projektuojame ir montuojame restoranų virtuvės įrangą, išrenkame labiausiai tinkama įrangą Jūsų verslui.